У Львові розпочався опалювальний сезон

фото: подробности

фото: подробности

Комуналка
11 жовтня 2016 11:46

Сьогодні, 11 жовтня, розпочинається відновлення подачі опалення мешканцям Львова, відповідно до розпорядження міського голови про початок опалювального сезону.

"У між опалювальний період – період ремонтних робіт з підготовки об’єктів теплопостачання до нового опалювального сезону, ЛМКП "Львівтеплоенерго" провело великі роботи. Технічно ми готові розпочинати опалювальний сезон 2016-2017 р. Тому, відповідно до розпорядження міського голови, разом із суміжними службами (ЛКП, ОСББ, ЖБК тощо) розпочинаємо відновлювати подачу опалення до усіх споживачів, будинки яких готові до опалювального сезону. Однак, для нормалізації подачі опалення знадобиться певний час, адже цей процес не відбувається миттєво, тому не всі одночасно отримають тепло в помешканнях", - розповіли у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови Львова від 10.10.2016р. №516, з 11 жовтня у Львові розпочинається опалювальний сезон для населення. У новому опалювальному сезоні 2016-2017 р ЛМКП "Львівтеплоенерго" здійснюватиме подачу опалення до 1627 ж\б, обслуговуватиме 195 закладів освіти та 51 установу охорони здоров’я.

Читайте ще новини Львова:

У лікарні, школи та дитсадки Львова запустили тепло: куди телефонувати, якщо батареї холодні

Коли у Львові розпочнеться опалювальний сезон

З 11 жовтня у Львові стартує опалювальний сезон 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах