Що зміниться: "Львівводоканал" оприлюднив тарифи на 2018 рік

Новина - Комуналка - Що зміниться: "Львівводоканал" оприлюднив тарифи на 2018 рік

Новина - Комуналка - Що зміниться: "Львівводоканал" оприлюднив тарифи на 2018 рік

Комуналка
07 вересня 2017 15:18

На виконання вимог НКРЕКУ, 4 вересня у "Львівводоканалі" відбулося відкрите обговорення проекту тарифів на 2018 рік на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення для усіх категорій споживачів та проекту інвестиційної програми підприємства на наступний рік. Про це повідомляє прес-служба ЛМКП "Львівводоканал".

"Зміни цін на ринку енергоносіїв, палива та матеріалів, які не залежать від господарської діяльності нашого підприємства, зростання податків і зборів, підвищення мінімальної заробітної плати – це основні чинники, які призводять до перегляду тарифів, що повинні відшкодовувати обгрунтовані витрати на виробництво послуг. Відтак, перегляд тарифів – це передусім, економічно вимушений крок", – розповідає керіник планово-економічного відділу Львівводоканалу Наталя Тимчишин.

Згідно до запропонованого проекту наступного року абоненти будуть сплачувати на 26-28% більше за послуги, які надає "Львівводоканал". Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків становитиме 17, 01 грн. – це разом за водопостачання і водовідведення 1 м3 з врахуванням ПДВ. Для юридичних споживачів та мешканців приватного сектору тариф становитиме 15,18 грн., для оптових споживачів – 4,91 грн.

Остаточне рішення буде прийнято після розгляду проектів розрахунків та їх опрацювання з боку Національної комісії. Окрм того, вже згодом відбудуться другі громадські слухання з цього питання.

Дивись ще:

На пішоходному переході: у Львові автомобіль збив жінку з двома дітьми

Погрожував компроматом: у Львові капітан СБУ вимагав "подарувати" йому BMW 

Увага: у Львові розшукують злочинця

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах