"Львівводоканал" закликає містян підписувати індивідуальні договори: деталі

Новина - Комуналка - "Львівводоканал" закликає містян підписувати індивідуальні договори: деталі

Новина - Комуналка - "Львівводоканал" закликає містян підписувати індивідуальні договори: деталі

Комуналка
28 листопада 2018 13:04

Львів’яни, які отримують воду від "Львівводоканалу", до 1 червня 2019 року мають укласти з підприємством індивідуальні договори. Процес підписання угод вже триває, пише Tvoemisto.tv.

Як розповіла речниця "Львівводоканалу" Уляна Горбата, договори можуть не підписати лише ті споживачі, які платять за водопостачання та водовідведення на рахунок ОСББ. А ті, хто отримують платіжки від "Львівводоканалу", навіть за умови створеного ОСББ, мають звернутись у сервісний центр підприємства на вул. Зеленій, 64. Він працює з понеділка по четвер, з 8:00 до 17:00, у п’ятницю – з 8:00 до 16:00. Номер сервісного центру ЛКП "Львівводоканал" – (032) 2401140.

У сервісний центр потрібно подати копії документа, що засвідчує право власності на квартиру чи приватний будинок, а також паспорт та ідентифікаційний номер власника. Якщо власник не зареєстрований за адресою, за якою укладається договір, необхідно надати довідку форми №2 (Ф2) з ЖЕКу.

"Якщо буде відсутній договір на отримання послуг водопостачання та водовідведення, то, теоретично,  ми би мали припинити надання цих послуг індивідуально кожному. У випадку приватного житла перекрити воду легко. А у випадках багатоповерхівок – це складно, тому за таких умов будемо звертатися в суд, щоб спонукати львів'ян укладати договори. Також можуть виникнути різні труднощі з обліком послуг та з оплатою", – каже Уляна Горбата.

Укладання індивідуальних договорів з кожним споживачем рекомендував Антимонопольний комітет України. Підприємство має 300 тисяч клієнтів, з яких, за словами Уляни Горбатої, договори підписали вже 20%.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Смішно до сліз: підбірка найкумедніших фотожаб затопленого Львова

Фото і відео: затопленими вулицями Львова "пливуть" автомобілі

Прощавай, молодість: у Трускавці висохло популярне джерело мінеральної води

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах