Прекрасна новина: за опалення та гарячу воду львів’яни платимуть менше

Львів’янам зменшать нарахування на опалення та гарячу воду за грудень.

Львів’янам зменшать нарахування на опалення та гарячу воду за грудень.

Комуналка
03 сiчня 2020 15:04

Львів’янам зменшать нарахування на опалення та гарячу воду за грудень. Відповідне рішення виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв під час засідання 3 січня прийняв рішення.

Згідно з рішенням виконкому, ЛМКП "Львівтеплоенерго" та "Залізничтеплоенерго" зменшfть розмір нарахувань за теплоенергію, послуги з централізованого опалення та гарячу воду для населення міста на 26%. Таке рішення виконком прийняв через зменшення ціни газу протягом опалювального сезону. Усі зміни мають відобазити у платіжках львів'ян за грудень 2019 року. Таким чином кожна сім'я сплатить на 100-300 гривень менше, ніж планувалось.

Водночас міський голова Львова Андрій Садловий закликав НКРЕ провести виїзне засідання у Львові для визначення справедливого тарифу за тепло.

"Чому сьогодні йде мова лише про платіжки за грудень? Тут все просто. Тарифи встановлює не Виконавчий комітет, а державний регулятор. Ми звертаємось до НКРЕ з проханням провести виїзне засідання у Львові для визначення справедливого тарифу за тепло, з урахуванням постанови уряду", – заявив Садовий.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах