Коли ввімкнуть: у будинках львів'ян призупиняють опалення

У Львові призупиняють подачу опалення до житлових будинків. Фото: stockvault.net

У Львові призупиняють подачу опалення до житлових будинків. Фото: stockvault.net

Комуналка
20 жовтня 2021 14:28

Від сьогодні, 20 жовтня, через потепління у Львові призупиняють подачу опалення до житлових будинків. До бюджетних установ – лікарень, поліклінік, садочків, тепло надалі постачатимуть. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, теплопостачання відновлять у ніч з 22 на 23 жовтня.

«У зв’язку з потеплінням, ми призупиняємо подачу опалення до житлових будинків. Так, сьогодні вдень буде 15 градусів, вночі — 11 градусів, завтра — 16 градусів вдень, вночі — 10 градусів, і в п’ятницю вдень — 13 градусів, вночі — 6 градусів. Оскільки середньодобова температура впродовж цих днів буде вище 8 градусів, тепло до житлових будинків подаватися не буде. Відновимо його подачу вночі з п’ятниці на суботу, бо з суботи вже буде похолодання», — сказала Ірина Маруняк.

За її словами, призупинення теплопостачання дозволить уникнути перегрівів у помешканнях. Зараз врегульовують роботу об’єктів теплопостачання у відповідності до температури зовнішнього повітря, а також відсутність опалення – це економія коштів на оплаті за тепло для мешканців.

Нагадаємо, теплопостачальні підприємства Львова повідомили зростуть тарифи на теплову енергію і гарячу воду чи ні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах