Хто платитиме найбільше: у Львові підвищили тарифи на тепло та гарячу воду

Хто платитиме найбільше: у Львові підвищили тарифи на тепло та гарячу воду. Фото: unsplash.com

Хто платитиме найбільше: у Львові підвищили тарифи на тепло та гарячу воду. Фото: unsplash.com

Комуналка
02 листопада 2021 12:51

У Львові підвищили тарифи на тепло та гарячу воду для бюджетних установ та інших споживачів – бізнесу, комерційних підприємств, релігійних громад. Для населення тарифи залишаться такими ж, як і минулого опалювального сезону.

Рішення про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуг з постачання теплової енергії та гарячої води для теплопостачальних підприємств міста та приєднаних територій прийли 1 листопада, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли. 

Цим рішенням тарифи збільшуються для бюджетних та комерційних установ. Тарифи для населення залишаться на рівні минулого опалювального сезону.

«Ми пропонуємо залишити тариф для населення на тому рівні, на якому він був минулого опалювального сезону. Підвищуємо тарифи для категорії бюджет, також для інших споживачів – комерція, бізнес. Це необхідно через колосальне підняття ціни на газ», – зазначив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець.

Тарифи на виробництво теплової енергії для Львівського міського комунального підприємства «Львівтеплоенерго»

Населення 1402,78 за 1 Гкал (без ПДВ), грн за 1 Гкал (без ПДВ), грн, бюджетні установи 2445,06 грн за 1 Гкал (без ПДВ), інші споживачі 2808,51 грн за 1 Гкал (без ПДВ), релігійні організації 2366,27 грн.

Тарифи на виробництво теплової енергії для Львівського комунального підприємства «Залізничнетеплоенерго»

Населення 1420,32 за 1 Гкал (без ПДВ), бюджетні установи 2537,97 за 1 Гкал (без ПДВ), інші споживачі 3565,73 за 1 Гкал (без ПДВ).  Релігійні організації 2537,94 грн за 1 Гкал (без ПДВ).

Тарифи на газ для львів'ян

Львів’яни у 2021-2022 році за газ платитимуть 7 гривень 42 копійки. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах