Львів на 100% готовий до опалювального сезону, але є нюанси

Львів на 100% готовий до опалювального сезону, але є нюанси

Львів на 100% готовий до опалювального сезону, але є нюанси Фото: city-adm.lviv.ua

Комуналка
01 вересня 2022 12:28
Автор: Юрій Богун

Львів фактично на 100% готовий до опалювального сезону за умови, що ситуація стабільна – є газ та електроенергія. Про це в своєму телеграм-каналі повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Але є проблема – російська агресія. Тому маємо бути готовими до різних надзвичайних ситуацій.  Якщо, наприклад, будуть уражені електричні підстанції, або ТЕЦи, тоді іншого варіанту, як зігріватися у пунктах обігріву, які облаштують в укриттях, не буде.  У Львові потенційно є 10 500 пунктів обігріву у житлових будинках", - написав мер.

Місто бере на себе підготовку до зими шкіл, всієї медичної системи та соціальної сфери у разі надзвичайної ситуації. Натомість пункти обігріву у будинках мають забезпечити управляючі компанії, ОСББ та інші.

Буржуйки не потрібно ставити у кожній квартирі окремо. А виключно в укритті для того, щоб за потреби мешканці могли там зігрітись.  На виїзному виконкомі  чиновники мали змогу оглянути підвал, в якому вже встановили піч для обігріву. Процес монтажу зайняв 4 години.

"Встановити їх потрібно до 1 жовтня. Якщо після цієї дати ваш підвал не буде готовим, залишайте цю інформацію на Гарячій лінії міста 1580", - написав Садовий.

Будьте обережними, не встановлюйте буржуйку, якщо не маєте відповідного досвіду. Робіть все виключно згідно з протоколом та порадами від служби надзвичайних ситуацій.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах