Де купити і скільки коштують дрова на Львівщині

Де купити і скільки коштують дрова на Львівщині.

Де купити і скільки коштують дрова на Львівщині. Фото: lviv.vgorode.ua/Юрій Богун.

Комуналка
27 вересня 2022 13:45

Опалювальний сезон не за горами. Де купити дрова у Львівській області та скільки вони коштують — запитання, які турбують нині багатьох. VG Львів розповість про це. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ціна на дрова на Чернігівщині є найнижчою поміж інших регіонів країни, вона коливається від 600 до 800 гривень за метр кубічний. Про це в ефірі інформаційного проєкту "Суспільне Спротив" розповів керівник Державного агентства лісових ресурсів Юрій Болоховець.

З його слів, у південних та західних регіонах ціни на дрова майже вдвічі вищі – 1100-1200 гривень за метр кубічний. Ця сума не враховує доставки. У середньому в Україні дрова подорожчали на 25%, через ріст цін на енергоносії, які використовуються під час рубок.

Юрій Болоховець говорить, що попит на дрова підвищився майже вдвічі: якщо раніше лісгоспи реалізовували три з половиною мільйони кубометрів дров на рік, то цього року за попереднім опитуванням потрібно понад п'ять з половиною мільйонів кубічних метрів. 

Громадянам, які хочуть придбати дрова, слід звернутись до державних лісогосподарських підприємств, написавши заяву, у якій вказати необхідний обсяг дров. До заяви треба додати копію паспорта й ідентифікаційного коду. Після отримання рахунку на оплату з реквізитами підприємства, з найменуванням продукції, об’ємом, ціною та сумою оплати за дрова слід здійснити оплату. Зробити це можна у можна у будь-якому відділені банку чи у Приват 24. Після оплати слід звернутися з квитанцією в лісництво або у лісгосп для відвантаження дров паливних.

Де купити і скільки коштують дрова на Львівщині.Де купити і скільки коштують дрова на Львівщині.
ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах