Львівводоканал подає питну воду до Рудно

Львівводоканал подає питну воду до Рудно

Львівводоканал подає питну воду до Рудно Фото: 5.ua

Комуналка
05 листопада 2022 10:42
Автор: Юрій Богун

Львівводоканал подає питну воду до Рудно. Про це повідомила Львівська міська рада.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 «Львівводоканал» налагодив централізоване водопостачання для мешканців Рудно. Відтепер жителі селища отримують питну воду з артезіанських свердловин. До цього часу вони отримували технічну воду зі свердловини КП «Теребля», яка була непридатна для споживання.

Однак, попри проведений комплекс ремонтних робіт з налагодження якісного водопостачання у Рудно, на деяких вулицях досі є проблеми із тиском, які спричинені поганим технічним станом сільських мереж. Йдеться про вулиці Шевченка, Лисенка, Галицьку, Квіткову та Драгоманова.

«Львівводоканал докладає максимум зусиль для того, щоб розв'язати проблему. Зараз ми проводимо роботи із проєктування кільцюючої мережі на вулицях Шевченка-Лісна. Це дозволить збільшити тиск на проблемних вулицях», - додав головний інженер Анатолій Шимоняк.

Нагадаємо, для забезпечення мешканців Рудно питним водопостачанням, Львівводоканал взяв на баланс уже наявні сільські мережі. Їх під'єднали до водопроводу з насосної станції «Карачинів». Для цього проклали відрізок нового водопроводу до смт Рудно. Відтак, мешканці села тепер отримують чисту питну воду з артезіанських свердловин «Львівводоканал».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах