Постанову про підвищення тарифів на воду у Львові скасували

Постанову про підвищення тарифів на водопостачання скасували

Постанову про підвищення тарифів на водопостачання скасували Фото: Unsplash

Комуналка
31 грудня 2022 14:03

Постанову про підвищення тарифів на водопостачання в Україні та на Львівщині зокрема, яку ухвалили нещодавно, вже скасували. Відповідне рішення схвалили на засіданні Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 30 грудня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«Під час оформлення рішення щодо вказаного питання з’ясувалося, що через велику кількість зауважень та пропозицій до проєкту рішень, тривалого обговорення, початку повітряної тривоги, рішення, які пропонували для голосування, члени комісії зрозуміли по-різному та, відповідно, голосували за різні проєкти. Крім цього, запропоноване рішення суттєво відрізняється від проєкту, який був оприлюднений на сайті, тому під час їхнього оформлення виникли непорозуміння щодо розмірів та структури цих тарифів», –  повідомив ukrinform.ua голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Костянтин Ущаповський.

Проєкти рішень про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення Комісія відправила на доопрацювання.

Нагадаємо, 27 грудня Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, розглядала проєкт про підвищення тарифів на воду. Згідно з проєктом, з нового року львів’янам потрібно було б платити більше за водопостачання.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах