У Львові розпочалася велика толока

У Львові розпочалася велика толока.

У Львові розпочалася велика толока. Фото: city-adm.lviv.ua

Комуналка
11 квiтня 2023 10:29
Автор: Юрій Богун

Сьогодні, 11 квітня, у Львові відбудеться загальноміська толока. Львів'ян запрошують долучатися. Про це повідомили у Львівській міськраді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мешканців Львова та приєднаних громад, модульних містечок, підприємців закликають долучитися і прибрати території біля своїх будинків та приміщень.

Як повідомили у департаменті містобудування, у місті визначено 17 локацій, до прибирання яких традиційно долучаться працівники міської ради. Вони, зокрема, прибиратимуть: регіональний ландшафтний парк «Знесіння»; парк «Горіховий Гай»; парк ім. Папи Римського Павла ІІ; зелену зону «Майорівка»; Личаківський цвинтар; парк «Снопківський»; парк «Залізна Вода»; парк «Кортумова Гора»; парк «Білогорща»; парк «Погулянка»; парк «Замарстинівський»; парк «Скнилівський»; сквер на вулиці Батуринській (біля пам’ятника полеглим в Афганістані); парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького; парк «Під Голоском»; парк біля дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика; парк імені Богдпна Хмельницького в Брюховичах.

Мерія закликає всіх долучитися до прибирання як своїх прибудинкових територій, так і парків, скверів, які знаходяться поруч.

Додамо, що спершу загальноміську толоку анонсували на суботу, 8 квітня, але через дощову погоду перенесли на вівторок, 11 квітня. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах