Львів'яни загубили понад 2,7 тисячі ЛеоКарт

Львів'яни загубили понад 2,7 тисячі ЛеоКарт.

Львів'яни загубили понад 2,7 тисячі ЛеоКарт. Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Балук

Стиль життя
07 серпня 2023 18:05

ЛКП «Львівавтодор» просить власників ЛеоКарт бути уважними та не губити своїх транспортних карток. Адже лише у липні цього року відновили понад 350 пільгових ЛеоКарт. Загалом же, з початку року у Львові зробили 2,7 тисячі дублікатів загублених ЛеоКарт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одну з втрачених карток знайшли у Нью-Йорку

«Ми часто отримуємо запити на відновлення втрачених ЛеоКарт. Лише впродовж липня зробили понад 350 дублікатів пільгових карток. Крім того, небайдужі мешканці повідомляють і про знайдені чужі ЛеоКарт. Навіть був випадок, коли картку знайшли у США – у парку Нью-Йорка», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Куди звертатися, якщо загубилася ЛеоКарт

Для того, щоб повторно виготовити втрачену ЛеоКарт, слід зателефонувати на номер гарячої лінії –  0800 303 007 – та записатись на прийом в один з пунктів прийому документів/ видачі пільгових карток.

Які документи необхідні

З собою необхідно мати: документ, який посвідчує особу, та документ, який надає право на пільговий проїзд, а також квитанцію про оплату вартості картки (наразі – 60 гривень). Відновлення картки здійснюється на платній основі для всіх категорій населення. 

Що робити, якщо знайдено чужу ЛеоКарт

Якщо ж було знайдено чужу ЛеоКарт, то її можна передати контролерам, які працюють на  маршрутах. Або принести у будь-який з пунктів прийому документів/ видачі пільгових карток – тут сконтактують із власником і, якщо картка ще не заблокована, то повернуть.

Також можна просто зателефонувати на гарячу лінію ЛеоКарт – оператори перевірять інформацію та поінформують власника знайденої картки.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах