Тепло за кілька кроків: пристрої на межі дизайну і функціональності

Тепло за кілька кроків: пристрої на межі дизайну і функціональності - фото

Тепло за кілька кроків: пристрої на межі дизайну і функціональності - фото

Стиль життя
12 вересня 2023 18:14

Готуючись до зими, українці здебільшого прагнуть максимально утеплити помешкання, щоб насолоджуватися затишком навіть у люті морози. Проте традиційні радіатори й рушникосушки здатні «вбити» будь-яку дизайнерську ідею, тому їх вибір – завдання не з легких.

Розповідаємо, як забезпечити себе теплом в оселі та оздобити кімнату справжнім витвором мистецтва, що потішить око й зігріє кожного члена родини.

Тренд на дизайнерські прилади

Якщо ви прагнете до ексклюзивності й вишуканих рішень в оздобленні оселі, завітайте на сайт Теплогарант – тут представлені справді оригінальні та стильні прилади для утеплення оселі.

Не відмовляйте собі в радіаторі, який стане справжньою прикрасою та цікавинкою квартири, тим більше що навіть через такий елемент інтер’єру ви зможете продемонструвати відчуття смаку й жагу до естетики.

Безумовно, дизайнерські радіатори коштують дещо дорожче за масові аналоги, проте вони не поступаються їм в ефективності і мають більш сучасний вигляд.

А ще стильні елементи в оздобленні квартири – це предмет гордості господарів. Тільки уявіть, як може здивувати гостей, наприклад, круглий радіатор чи пристрій у формі вертикальної цільної панелі. Такі рішення легко інтегрувати у простір – відтепер немає потреби розміщувати батарею саме біля вікна. Знайдіть їй більш вдале розташування, наприклад на барній стійці, стіні чи біля шафи. А якщо додатково «обладнати» прилад тканиною оптимального кольору, він стане справжнім візуальним центром оселі, проте така опція не кожному по кишені.

Оновіть простір і оцініть естетику тепла

У більшості новобудов і приватних будинків перевагу в оформленні простору мешканці віддають сучасним стилям інтер’єрів – лофту, мінімалізму тощо. Звичайна батарея напевно псуватиме враження від композиції, тому прогресивні українці все частіше звертають увагу на унікальні елементи оздоблення помешкань.

Залежно від своїх уподобань і потреб ви можете замовити:

  • горизонтальні чи вертикальні конфігурації;
  • компактні або габаритні моделі;  
  • звичні білі чи вишукані чорні або червоні вироби тощо.

Дизайнерські радіатори мають естетичний і стильний вигляд і так само, як і звичайні, несуть тепло в оселю. Сталеві конструкції здатні чудово віддавати тепло, тож покупцям таких моделей не доведеться боятися прохолоди в кімнаті.

Європейські розробки готові працювати на ваш затишок

Експерти радять вибирати прилади опалення закордонних виробників. Найкраще себе показали моделі від італійських, бельгійських, польських, французьких і німецьких брендів. Європейські стандарти забезпечення тепла в оселі гарантують українським покупцям затишок та здоровий мікроклімат в оселі.

Якщо ви не хочете за прикладом більшості встановлювати традиційні джерела тепла, віддайте перевагу нестандартним рішенням – так ви прикрасите свою оселю та зможете оточити себе дійсно стильними елементами інтер’єру. До того ж вартість унікальних приладів все ще лишається доступною для більшості фанатів преміальності.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах