Все про легінси на флісі

Стиль життя
28 жовтня 2023 11:33

Утеплені лосини давно стали повсякденною деталлю гардероба. Якщо схарактеризувати їх двома словами - вони теплі й стильні. Є абсолютно самостійною річчю та з легкістю сформують десяток класних луків. Про найактуальніші розповідаємо нижче. 

Як обрати флісові легінси?

Лосини жіночі на флісі тим і полюбилися, що сідають й відчуваються, як звичайні, але мають шар щільного утеплення, що робить їх напрочуд комфортними у холодну погоду, не вимагаючи навіть колготок під низ.

Все про легінси на флісі - фотоВсе про легінси на флісі - фото

Матеріали, яким виріб утеплюється:

  • мікрофліс - тоненький прошарок;
  • середньої щільності - найбільш звичне;
  • штучне хутро - має виражені ворсинки з внутрішнього боку, товстіший шар, такі найтепліші. 

З моделей розрізняють:

  • трикотажні - класичні чи в рубчик;
  • спортивні - йдуть зі спеціальних еластичних тканин, без проблем заміняють спортивні штани теплі жіночі;
  • шкіряні - елегантні й стильні. 

З огляду на особливість сезону, радимо звернути увагу на високу талію - це актуально та комфортно одночасно. Однотонні моделі - вони виглядають більш вишукано та додають стрункості. Можна обрати фасони з пуш-апом, штрипками чи якимсь декоруванням. Особливу вагу зверніть на тканину - вона має бути щільна, тоді носиться гарно, сідає класно і виглядає чудово. Особливо це стосується екошкіри, яка має властивість деформуватися за частого носіння. 

З чим носити лосини жіночі на флісі?

Вони гарно розбавлять повсякденний стиль, додавши нотки жіночності та тендітності. Звісно у офісний дрес-код ви їх не впишете. Але у casual - без проблем. Наприклад smart-casual - з подовженим светром в одній колірній гамі та високими чоботами. 

Street-fashion останнім часом рясніє поєднанням з коротенькими легесенькими спідницями і сукнями. В доповнення такого лука йдуть косухи чи бомбери, пуховик, масивні черевики.

Ну і, звісно, sport-style, куди ж без нього. Спортивні моделі можна використовувати не лише для занять спортом у прохолоду, але й як повноцінні образи з оверсайз толстовками й худі, світшотами, флісками. Контраст об’ємного верху й обтислості знизу грає на руку будь-якій фігурі.

Все про легінси на флісі - фотоВсе про легінси на флісі - фото

Лосини на флісі: жіночі модні луки

А тепер кілька наочних прикладів, як зміксувати стильні образи на кожен день. 

З теплою сорочкою або піджаком. Можливо, з обома. Дивіться по температурі. Класно у цьому тандемі себе проявить матова шкіра. Сорочка розщібнута, під неї можна одягти футболку чи тепленьку водолазку. Жакет - бойфренд. Згори - пальто або дублянка. Можна додатки шапку біні та/або довгий шарф. Готовий лук для класної фотосесії.

Спортивний з уггами чи дутиками. Об’ємна куртка, така ж толстовка, мітенки та щось на кшталт снігоходів, угг (низьких чи високих) зроблять день напрочуд зручним і натхненним, щоб ви не робили - ходили в кіно чи шопитись до супермаркету. 

З плетеним оверсайз жилетом. Його носять на футболку, сорочину чи блузку, гольф, боді, ба навіть на голе тіло (зважайте на сезон). Головне, щоб були легінси. З верхнього одягу - пальто чи шуба, шубки-тедді повертають собі минулу славу. Зі взуття підійдуть челсі, ботильйони, черевики, високі чоботи. 

Легінси здатні утворити купу класних аутфітів, але вкрай важливо, щоб вони були якісними. Такі ви завжди знайдете в інтернет-магазині одягу Issaplus. Влаштуйте собі вдалий шопінг - модний лук забезпечений.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах