Чорна п'ятниця 2023: коли у Львові будуть розпродажі та знижки

Чорна п'ятниця 2023: коли у Львові будуть розпродажі та знижки.

Чорна п'ятниця 2023: коли у Львові будуть розпродажі та знижки. Фото: unsplash.com/Artem Beliaikin

Стиль життя
21 листопада 2023 16:26

Чорна п’ятниця – остання п'ятниця листопада – улюблений день шопоголіків усього світу. У 2023 році він припадає на 24 листопада.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Традиція шаленого "цінопаду" прийшла до нас зі США і вже кілька років поспіль має неабияку популярність серед львів’ян. Якщо за кордоном знижки у Чорну п’ятницю сягають 80-90% і американці, навіть, спеціально беруть вихідні, займають черги з півночі та влаштовують бійки у погоні за мегарозпродажами, то у Львові, на щастя, все проходить більш-менш спокійно. Більше того, чимало магазинів наприкінці листопада анонсують знижки не одного-єдиного дня, а іноді навіть упродовж тижня, а то й двох.

Як правило, і 2023 рік не стане винятком, усі торгові центри Львова приєднуються до Чорної п'ятниці. Аби містяни могли без поспіху скупитися після роботи, деякі з них у попередні роки в останню п’ятницю листопада працювали аж до опівночі. Як це буде цьогоріч, у зв'язку з активною фазою війни Росії проти України та введенням комендантської години, поки що невідомо. Втім, знижки і розпродажі у Чорно п'ятницю будуть точно!

Адреси найпопулярніших торгових центрів у Львові: "Forum Lviv", вулиця Під Дубом, 7б; "Victoria Gardens", вулиця Кульпарківська, 226а; "King Cross Leopolis", вулиця Стрийська, 30; "Spartak", вулиця Гетьмана Мазепи, 1Б.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах