Знай наших: львівська вчителька потрапила до рейтингу найкращих педагогів країни

Знай наших: львівська вчителька потрапила до рейтингу найкращих педагогів країни. Фото: Зоряна Тихойко/Фейсбук.

Знай наших: львівська вчителька потрапила до рейтингу найкращих педагогів країни. Фото: Зоряна Тихойко/Фейсбук.

Люди міста
15 серпня 2020 16:16

Вчителька львівського ліцею Зоряна Тихойко потрапила до рейтингу найкращих педагогів країни. Престижна національна премія Global Teacher Prize оприлюднила прізвища 50 найкращих вчителів України 2020 року 15 серпня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Зоряна Тихойко викладає у ліцеї «Європейський», що на Кульпарківській, 99, історію, правознавство та громадянську освіту. Як вказано на сайті премії, вчителька мала міжнародний досвід викладання та познайомилася з трьома системами освіти: США, Європи та Близького Сходу. Разом з учнями створює проєкти, серед них: настільна гра з громадянської освіти, порятунок старовинної бойківської церкви в селі Кугаїв.

Додамо, що торік Зоряна Тихойко також входила до рейтингу 50 кращих вчителів країни. Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, яку у 2017 році застнувала громадська спілка «Освіторія».

Наступним етапом стане визначення ТОП 10 кращих вчителів країни. Переможця оголосять 3 жовтня 2020 року та винагородять грошовою премією у 250 тисяч гривень, навчанням та участю у Global Education & Skills Forum.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах