На війні з Росією загинув військовий Володимир Братців з Нового Роздолу

На війні з Росією загинув військовий Володимир Братців з Нового Роздолу

На війні з Росією загинув військовий Володимир Братців з Нового Роздолу Фото: facebook.com/newrozdil.city

Люди міста
07 березня 2022 15:06

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув військовий Володимир Братців з Нового Роздолу. Через смерть Героя на території Новороздільської територіальної громади оголосили три Дні жалоби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Захищаючи Батьківщину від російського агресора, загинув новороздільчанин Братців Володимир Іванович. У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять Герою, що поклав своє життя за мирне майбутнє України!», – повідомили у пресслужбі Новороздільської міської ради.

У Новороздільському професійному ліцеї зазначили, що Володимир Братців був випускником місцевого профліцею, де здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, водія автотранспортних засобів категорії «С».

Відповідно до розпорядження міського голови Нового Роздолу Ярини Яценко, через загибель в російсько-українській війні захисника України Володимира Братціва, на території Новороздільської територіальної громади з 7 до 9 березня оголосили Дні жалоби. 

Нагадаємо, 6 березня у Яворові на Львівщині попрощалися із військовим 28-річним Євгеном Вервейком, який загинув у боях за Україну.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах