Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг

Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг.

Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг. Фото: facebook.com/Наталія Болюх

Люди міста
09 липня 2022 09:48

Володарка титулу «Міс Львів 2018» та віцеміс «Україна Всесвіт» 26-річна Наталія Болюх під час війни рекламує російський магазин одягу. Відповідна публікація з'явилася у її Instagram. Зазначимо, що білявка зі Львова вже не вперше потрапляє у скандал.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг.Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг.

«RUSART Fashion Brand, Собери образ в два клика, Яркий и стильный шопинг, Доставка по всей России до двери», - зазначено на сторінці бренду, рекламованого Наталією Болюх. 

Додамо, що «Міс Львів 2018» вже не вперше потрапляє у скандал. Так, у лютому 2022 - за відверті обійми із російським співаком Григорієм Лепсом. А у грудні 2018 року - за те ж саме, але з російським чиновником

Нагадаємо, у червні 2018 року найстарша учасниця конкурсу краси 23-річна економістка Наталія Болюх виборола титул "Міс Львів". У серпні того ж року блондинка стала "Першою віце-міс Україна-Всесвіт 2018".  

У 2019 році, Наталія оскандалилася після публікації світлин, зроблених під час поїздки Москву. Тоді ж вона поскаржилася в ефірі пропагандистського каналу, що у рідному місті Львові її переслідують, а «націоналісти» влаштували їй «репресії». 

Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг  фото 1Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг фото 1

У жовтні 2021 році Наталія вийшла заміж за росіянина, але цей шлюб був дуже коротким.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах