Старшому – 20 років: Андрій Садовий розповів, чи приходила повістка його синові

Старшому – 20 років: Андрій Садовий розповів, чи приходила повістка його синові.

Старшому – 20 років: Андрій Садовий розповів, чи приходила повістка його синові. Фото: facebook.com/andriy.sadovyi.

Люди міста
19 серпня 2022 13:11

Міський голова Львова Андрій Садовий у інтерв’ю YouTube-каналу радіо "Люкс ФМ", відповідаючи на запитання про те, чи приходила повістка його 20-річному сину, заявив, що той сам ходив до військкомату.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Він вчиться. Він пішов до військкомату, звичайно. Ходить на облік – все так, як має бути. Я думаю, що всі пройдуть війну, і всі мають пройти потужний вишкіл. Я більше сповідую систему, яка є в Ізраїлі, коли і чоловіки, і жінки повинні служити у Збройних силах. Тому що поки Росія є нашим сусідом – вони життя нам не дадуть. Всі повинні вміти захищати нашу державу», – розповів Андрій Садовий.

За словами мера Львова, нині його старший син Іван-Павло навчається у виші, але у нього ще не було військової кафедри. Коли буде – отримає спеціалізацію й піде до війська.

На запитання про те, чи не переживає він за життя і здоров’я своїх синів, Андрій Садовий відповів: «Дурню не страшно, а я за всіх переживаю».

Додамо, що Іван-Павло Садовий, зважаючи з його сторінки у соцмережі LinkedIn, є студентом другого курсу Nottingham Trent University та зараз перебуває у місті Ноттінгем у Англії.

Старшому – 20 років: Андрій Садовий розповів, чи приходила повістка його синові.Старшому – 20 років: Андрій Садовий розповів, чи приходила повістка його синові.

Нагадаємо, що 53-річний Андрій Садовий із 47-річною дружиною Катериною Кіт-Садовою виховують п'ятьох синів: Івана-Павла, Тадея-Луку, Михайла, Йосипа і Антонія. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах