"Вони втопляться у своїй крові. А Україна буде вільною": мер Львова відреагував на ракетний удар росіян по Дніпру

"Вони втопляться у своїй крові. А Україна буде вільною": мер Львова відреагував на ракетний удар росіян по Дніпру.

"Вони втопляться у своїй крові. А Україна буде вільною": мер Львова відреагував на ракетний удар росіян по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA.

Люди міста
30 вересня 2022 12:17

Міський голова Львова Андрій Садовий емоційно відреагував на ракетний росіян удар по житловому кварталу у Дніпрі. Внаслідок атаки загинула родина – бабуся, мама і двоє маленьких дітей, багато людей отримали поранення. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Тут би зараз можна було жартувати про абсолютно недолуге визнання незалежності і фейкові референдуми. Ми б навіть могли сьогодні сесією міської ради приєднати до Шевченківського району якусь умовну тамбовську область. Але ці нелюди продовжують вбивати. І єдине, на що залишається місце у голові — це ненависть і бажання відплати. Від вчорашньої історії, яку розповів Філатов, застигає кров і німіють плечі. Скільки ж ще таких історій.

Продовжуються обстріли Запоріжжя і Дніпра. Росіяни вбивають мирних людей.

У моменти найбільшого відчаю треба знаходити силу, щоб продовжувати воювати, працювати і донатити на перемогу. Поки пишу цей текст, у Львівській області оголосили повітряну тривогу. Йдіть в укриття! Оберіть фонд або конкретного волонтера і перерахуйте на перемогу. Нехай кожна така тривога означатиме новий донат.

Вони втопляться у своїй крові. А Україна буде вільною", - написав Андрій Садовий. 

"Вони втопляться у своїй крові. А Україна буде вільною": мер Львова відреагував на ракетний удар росіян по Дніпру фото 1"Вони втопляться у своїй крові. А Україна буде вільною": мер Львова відреагував на ракетний удар росіян по Дніпру фото 1

"Вони втопляться у своїй крові. А Україна буде вільною": мер Львова відреагував на ракетний удар росіян по Дніпру фото 2 1"Вони втопляться у своїй крові. А Україна буде вільною": мер Львова відреагував на ракетний удар росіян по Дніпру фото 2

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах