Порноакторка з Львівщини допомагає з реабілітацією поранених військових: фото

Порноакторка з Львівщини допомагає з реабілітацією поранених військових: фото.

Порноакторка з Львівщини допомагає з реабілітацією поранених військових: фото. Фото: tabloid.pravda.com.ua.

Люди міста
28 лютого 13:35

Мешканка Львівщини Юлія Сенюк, яка знімається у фільмах для дорослих, і яку поціновувачі PornHub знають як Джозефіну Джексон, зайнялася реабілітацію ветеранів. Дівчина щотижня плаває з військовими в басейні та практикує з ними англійську. А ще, піднімає настрій і дух чоловіків однією лише своєю присутністю. Така підтримка, за словами бійців, надихає їх у всіх сенсах, пише  DW Україна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Крута порноакторка з України! Ментально дуже прикольно! Це було щось! Хто? В сенсі? Хто приїде? Та цього не може бути (ред. реакція на приїзд зірки)… Я навіть поголився" – розповів виданню один із ветеранів.

Порноакторка з Львівщини допомагає з реабілітацією поранених військових: фото.Порноакторка з Львівщини допомагає з реабілітацією поранених військових: фото. Фото: dw.com

Зазначимо, що від початку повномасштабного вторгнення Юлія Сенюк активно допомагає ЗСУ – це як автівки, донати, розголос, так і участь в психологічніій реабілітації військових. Також у планах в акторки – це пошук фінансування на протезування воїнів, які втратили кінцівки. Для цього вона почала знімати блог.

"На одного хлопця в середньому може піти 10 мільйонів гривень. Це враховуючи реабілітацію, протез і все решта. Тому кошти нереальні! Ми постійно шукаємо фінансування", – розповіла порноакторка.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах