У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться прощання з Іриною Фаріон

22 липня у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові відбудеться прощання з Іриною Фаріон.

22 липня у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові відбудеться прощання з Іриною Фаріон. Фото: slovoidilo.ua

Люди міста
21 липня 10:13

У неділю, 21 липня, о 19:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що на вулиці Театральній, 11, у Львові, розпочнеться парастас за відомою громадською діячкою та політикинею Іриною Фаріон. Попрощатися із мовознавицею можна буде до 22:00 в храмі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Сумуємо невимовно. Ти для нас – наше життя… Ми будемо робити все, щоб втілити Твою ідею у життя і щоб Ти побачила Україну Твоєї мрії: українську, сильну, наступальну, Україну-переможця! Любимо!», – написала Софія Семчишин.

Чин похорону розпочнеться в понеділок, 22 липня, о 14:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Поховають Фаріон на Личаківському кладовищі на центральній алеї (поле № 22, неподалік могили Володимира Івасюка).

Нагадаємо, що у п’ятницю, 19 липня, у Львові близько 19:30 невідовий вистрілив Ірині Фаріон у голову біля її будинку на вулиці Масарика (бічна проспекту Чорновола). Ірину Фаріон госпіталізували в критичному стані в Лікарню святого Пантелеймона. Лікарі зробили їй операцію і перевели в реанімацію. Проте медикам не вдалося врятувати потерпілу і о 23:20 19 липня вони констатували смерть 60-річної Ірини Фаріон.

Поліція оголосила про проведення спеціальної операції із затримання нападника. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах