Вертеп на виїзд: у Львові пластуни організували виїзний вертеп

Фото: biancoloto.com

Фото: biancoloto.com

Суспільство
06 сiчня 2015 11:18

Львів`яни можуть запросити собі додому благодійний пластунський вертеп. 7 та 8 січня більше 20 акторів-пластунів будуть створювати вертеп для мешканців Львова, повідомляє Твоє Місто.

Благодійний вертеп цього року пластуни організовують вже втретє. Перший пластунський вертеп був цілком традиційним, другий - із мотивами про проведений у Львові футбольний чемпіонат, а цього року, зважаючи на події в країні, не обійшлося без політики. За традиційними постатями негативних персонажів завуальовано будуть ховатися сучасні політики (зокрема, Путін - у постаті Ірода, а у постаті чорта ховатиметься російська пропаганда).

- Бажаючі подивитися вдома різдвяну виставу можуть замовити її зателефонувавши мені особисто, або ж заповнивши анкету а Інтернеті. Зібрані кошти підуть на благодійність - на лікування львів'янки ( на жаль, без її згоди не можу оприлюднити її ім'я), - розповіла автор сценарію благодійного вертепу Мар'яна Шевчук.

Організатори наразі не встановили певної плати за різдвяну виставу. Кожен може дати стільки, скільки вважає за потрібне. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 6 січня

Львівські традиції на Святвечір

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах