Львівський бронетанковий отримав рекордне замовлення від держави

Фото :www.mil.gov.ua

Фото :www.mil.gov.ua

Суспільство
14 сiчня 2015 11:53

Мiнiстерство оборони замовило в державного концерну "Укроборонпром" ремонт та вiдновлення великої кiлькостi вiйськової технiки  - на 230 мiльйонiв гривень. Про це повідомляє lvivexpres.

Значну частину роботи має виконати Львiвський бронетанковий завод. Нинi пiдприємство працює на повну потужнiсть: в двi змiни,  навіть на свята.

- На пiдприємствi сьогоднi працюють 750 осiб. За останнi мiсяцi ми додатково взяли на роботу пiвсотнi працiвникiв, - каже Вiктор Андрощук, головний інженер Львівського бронетанкового заводу. -  На заводі вже вiдновили 31 танк Т-64.

- Нам довелося ремонтувати технiку, яку на заводi не виготовляли, - каже Вiктор Андрощук: танки Т-64 ремонтуємо вперше в iсторiї пiдприємства. З деталями клопоту не було - їх постачало Мiноборони або  виготовляли самі чи докуповували. Один танк (а це всi системи, ходова частина) вiдновлювали за змiну: люди падали з нiг вiд утоми.

Решту замовлення - 31 БМП-1 - мають виконати до кiнця сiчня. Також на заводi не припиняють роботи над системами захисту бойових машин, працюють над легкими бронетранспортерами "Дозор". Одна машина уже повнiстю готова, найближчим часом її презентують на виставцi в Абу-Дабi (ОАЕ).

ГОЛОВНЕ ЗА ДЕНЬ:

Важно знать: какие законы приняла вчера Верховная Рада 

Абітурієнту-2015: львівські виші оприлюднили власні правила прийому

 

 

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах