Дітям із вадами обличчя у Львові робитимуть безкоштовні пластичні операції

Фото: dw.de

Фото: dw.de

Суспільство
14 сiчня 2015 15:16

Німецький пластичний хірург Клаус Екснер у лютому відвідає Львів, щоб безкоштовно прооперувати людей із птозом, опіковими шрамами та іншими вадами обличчя, повідомляє ZAXID.NET. Це буде вже третій візит лікаря до Львова в рамках благодійного проекту "BigShoe". Метою проекта э допомога дітям.

Будь-хто може подати заявку на безкоштовну операцію від хірурга Клауса Екснера. Для цього потрібно звернутись у Львівську клінічну лікарню №8, або ж сконтаткувати особисто з одним з лікарів-координаторів проекту Андрієм Різником та Василем Савчином.

Вперше німецький хірург із благодійною місією відвідав Львів 2012 року під час Чемпіонату Європи з футболу, опісля ще раз приїжджав у місто. Зокрема під час останнього візиту Клаус Екснер безкоштовно прооперував 35 дітей із різними вадами обличчя. Лікування відбувається за кошт закордонних благодійників на базі опікового центру що знаходиться у клінічній лікарні № 8 міста Львова.

– Попередні рази лікар Екснер оперував дітей із птозом, але ми завжди раді допомогти будь-кому, хто має вади, які можна виправити з допомогою пластичної хірургії, як от наслідки опіків. У тому числі будемо раді допомогти і учасника АТО, якщо вони звернуться до нас, – розповів координатор проекту у Львові лікар Андрій Різник.

Лікарі також запрошують до співпраці благодійників, які можуть допомогти людям повернутись до активного суспільного життя.

Записатись на попередню консультацію для операції можна за телефонами:

Савчин Василь Степанович – керівник центру термічної травми і відновної хірургії 8-ї клінічної лікарні м. Львова – тел: +38 (067) 747 67 59,

Різник Андрій Богданович – керівник відділення пластичної хірургії Львівської міської косметологічної лікарні – тел: +38 (067) 724 11 25

 

Довідка: "BigShoe" – це міжнародний благодійний проект, мета якого допомогти дітям по всьому світу. Одним з основних завдань проекту є залучення лікарів в розпал великих спортивних заходів та після їх закінчення, щоб допомоги дітям, які без необхідної операції не можуть вести нормальний спосіб життя і часто дистанціювання від суспільства. Ця акція у Львові приурочена до футбольного матчу Ліги Чемпіонів між донецьким "Шахтар" і мюнхенською "Баварією", що відбудеться 17 лютого на "Арені Львів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Бюджет міста 2015: на що Львів витрачатиме кошти у цьому році

Львів’ян закликають сьогодні вийти на акцію і сказати "ні" тероризму

Сьогодні Порошенко підпише указ про нову хвилю мобілізації

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах