Нове ігрове обладнання встановили у трьох дитячих садочках Львова

Фото: afishalviv.net

Фото: afishalviv.net

Суспільство
19 сiчня 2015 10:08

У межах проекту "Ревіталізація Підзамче",  Інститут міста встановив ігрове обладнання у трьох дошкільних навчальних закладах Львова. Про це пише ТРК Львів.

Відразу три дитячих садочки отримали нові ігрові комплекти. Пощастило дитсадкам №55 на вул. Донецькій, №95 на вул. Гайдамацьій та №144 який знаходиться на вул.  Б.Хмельницького. Всього на нове ігрове обладнання для дітей витратили 99 тис. грн.

- Незважаючи на те, що проект "Ревіталізація Підзамче" не передбачав встановлення обладнання у комунальних установах, ми не могли оминути увагою таку активність, тому погодили з нашими партнерами з "Польської допомоги" встановлення невеликих наборів ігрового обладнання у цих дошкільних закладах, – розповіла координатор проекту "Ревіталізація Підзамче"  Ярина Мельник.

Довідка: Проект "Ревіталізація Підзамче" реалізують  Інститут міста (Львів) та Інститут розвитку міст (Краків), в рамках Комплексної стратегії розвитку Львова. Проект співфінансується в рамках Польської програми допомоги заради розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Сьогодні на площі Ринок відбудеться освячення води та екуменічний молебен

Де у Львові сьогодні не буде світла: перелік вулиць

Міністр фінансів назвала ціну долара на 2015 рік

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах