Трагедія під час навчань: 18-річного солдата застрелили на Яворівському полігоні

Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Суспільство
31 сiчня 2015 09:48

Вчора, 30 січня, на Яворівському полігоні, 18-річний військовослужбовець із автомата Калашникова застрелив свого співслужбовця. Хлопець з трьома кульовими пораненнями був доставлений у лікарню Новояворівська, де невдовзі помер. Смертельний інцидент стався під час навчань, повідомляє ZAXID.NET посилаючись на свої джерела інформації.

Військовослужбовець, який стріляв у загиблого, стверджує, що це сталося випадково. Його вже затримали працівники військової прокуратури.

Тітка загиблого солдата, пані Галина Хращевська, розповіла, що його звали Володимир Вільчинський,  булойому  18 років, служити пішов за контрактом у листопаді 2014 року.

– Я та матір хлопця приїхали до військової частини приблизно о 18:30 вечора. До нас вийшов військовий, який не представився і сказав: прийміть мої співчуття, ваш син трагічно загинув. Після цього ми поїхали у Новояворівську лікарню, куди нас скерував цей війсьовий і де нібито перебувало тіло Володимира, - розповіла пані Галина.

Також вона додала, що матері загиблого солдата у Новояворівській лікарні не дали побачити тіло сина. Одна лікарі їй підтвердили, що він був доставлений з кульовими пораненнями у грудну клітку, та що помер він у реанімації.

Військові наразі відмовились коментувати інцидент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новобранців зі всієї України привезли на Яворівський полігон: чому і як навчають [ВІДЕО]

План мобілізації: скільки львів'ян отримають повістки [ВІДЕО]

Отримай відповідь: чи може двірник вручати повістку про мобілізацію

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах