ЗМІ: у Львові з'явилась нова схема вручення повісток

фото: volynnews.com

фото: volynnews.com

Суспільство
09 лютого 2015 07:41

Інтернет-видання Вести повідомило про нову схему вручення повісток у Львові:  їх виписують водіям на дорогах - прямо на в'їздах у місто. Нагадаємо, два тижні тому на в'їздах до Львова, а також на трасах біля кордонів з сусідніми областями поставили більше десятка блокпостів, де зі співробітниками ДАІ  чергують представники військкомату і бійці спецназу з міліцейського батальйону "Львів".

Працівники ДАІ зупиняють машини, а представники військкоматів тут же виписують повістки автомобілістам і вручають їх. 

Видання при цьому посилається на допис користувача Андрія Дідуха у соцмережі Facebook: "Ви сідаєте, а там військовий комісар з повісткою, в яку тільки вписує ваше ПІБ. Так вчора зупинили мого знайомого по дорозі до Самбора".

У військкоматах підтвердили цю інформацію. Пояснюють це уточненням облікових даних у військкоматі, передає radio24.ua

"Зараз є багато ухильників, яких ми шукаємо. Буває, коли людям приносять повістки, їхні родичі кажуть, що вони за кордоном, а насправді вони вільно катаються по місту. Ми вручаємо повістки, щоб людина могла прийти у військкомат для уточнення даних", – заявив речник обласного військкомату Роман Поронюк.

Таким чином, військовозобов’язаний не має можливості не отримати повідомлення про виклик до військкомату, а відтак і уникнути відповідальності за ухилення від мобілізації, пояснили у віськкоматі.

ЩЕ НОВИНИ ЛЬВОВА 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах