Тіло Януковича-молодшого відправили спецрейсом до Криму – російські ЗМІ

фото:glamurchik.tochka.ne

фото:glamurchik.tochka.ne

Суспільство
23 березня 2015 14:12

Російські ЗМІ повідомили, що тіло  Януковича-молодшого відправили  спецрейсом до Криму 

Тіло загиблого на Байкалі сина екс-президента України Віктора Януковича Віктора відправили чартерним рейсом до Криму. Про це повідомляє ТРК "Звезда" з посиланням на іркутські ЗМІ,  повідомляє zaxid.net

Згідно з повідомленнями місцевих журналістів, встановлено, що загиблий 20 березня на Байкалі Віктор Давидов був Віктором Януковичем-молодшим.

"Напередодні ввечері за тілом в Іркутськ прибув чартерний рейс авіакомпанії "Центр-Юг", що раніше не значиться в розкладі.

 Рейс CTS9626 вилетів 22 березня о 09:45 за місцевим часом в Уфу, куди прибув об 11:31за місцевим часом. Менш, ніж за годину (очевидно, після заправки), о 12:25 борт вилетів до Сімферополя", – йдеться у повідомленні.

При цьому, якщо вірити повідомленням в соцмережах, дані про прибуття літака в аеропорт Сімферополя були приховані.

Скрін-копії решти маршруту подорожі з сайтів іркутського і уфимського аеропортів з'явилися в інтернеті.

В авіакомпанії "Центр-Юг" відмовилися підтвердити або спростувати інформацію про перевезення тіла Януковича-молодшого з Іркутська в Крим, пославшись на те, що "дана команда нічого не говорити".

Нагадаємо, у неділю, 22 березня, у ЗМІ з’явилась інформація про те, що Віктор Янукович-молодший загинув на озері Байкал. Повідомлялося, що мікроавтобус, у якому знаходився син екс-президента та ще п’ять осіб, провалився під кригу.

Згодом у МНС РФ повідомили, що не мають інформації щодо загибелі молодшого сина екс-президента України Віктора Януковича на Байкалі.

Головний редактор LB.ua Соня Кошкіна повідомила, що загиблий мав прізвище Давидов і висловила припущення, що син Януковича міг мати у Росії паспорт виданий на інше прізвище - Віктор Давидов. Як відомо, прізвище бабусі Віктора Януковича-молодшого - матері Людмили Янукович-Давидова.

Потім загибель сина Януковича підтвердив народний депутат України Нестор Шуфрич. Крім цього, загибель сина екс-президента підтвердив радник голови МВС Антон Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: 

СМИ: Виктор Янукович-младший погиб в России 

Антон Геращенко рассказал подробности гибели Януковича-младшего 

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах