Головного комуніста Львова "свободівці" облили кефіром

фото:opir.info

фото:opir.info

Суспільство
09 травня 2015 13:46

Представники партії ВО "Свобода" у Львові облили кефіром голову львівського Антифашистського комітету України Олександра Калинюка та перешкодили йому взяти участь у відзначенні 9-го травня.  Про це інформує zaxid.net.

Інцидент відбувся сьогодні, 9 травня, близько 9-ї ранку, розповів один з його організаторів, голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

"Близько 9-ої години ранку пан Калинюк із червоним прапором та георгіївськими стрічками, як і заявляв, вирішив піти робити провокації на Пагорб Слави, які він робить кожного року. Ми, представники львівської міської організації ВО "Свобода",його зустріли, попросили цього не робити, але він категорично відмовився. Коли ж ми його пригостили кефіром, то він передумав будь-куди йти, сидить вдома", - повідомив Мельничук. 

На прохання уточнити, що означає "пригостили", Мельничук відповів, що після цього "на голові у пана Калинюка виявилось дуже багато кефіру". 

Речниця міліції Львівщини Світлана Добровольська  розповіла, що, дійсно, сьогодні до міліції звернувся 54-річний львів'янин, який поскаржився, що його заблокували у приміщенні. 

"На місці події працює слідчо-оперативна група з’ясовуються всі обставини події", - розповіла Добровольська. 

Водночас Мельничук додав, що у помешканні Калинюка ніхто не блокував. 

Львів у новинах:

День Перемоги у Львові проходить спокійно 

На Львівщині чоловік, внаслідок вибуху, потрапив до лікарні 

У Львові ветерани приносять квіти До Меморіалу радянським воїнам 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах