Минуло 10 років: суд дозволив не зносити 16 і 17 поверхи новобудови на Лукаша

Минуло 10 років: суд дозволив не зносити 16 і 17 поверхи новобудови на Лукаша фото

Минуло 10 років: суд дозволив не зносити 16 і 17 поверхи новобудови на Лукаша фото

Суспільство
27 березня 2020 16:50

Львівський окружний адміністративний суд дозволив не зносити два незаконні поверхи скандальної багатоповерхівки на Лукаша, 1 у Львові. Відповідне рішення ухвалив Львівський окружний адміністративний суд.

Як пишуть Наші Гроші. Львів, суд визнав протиправними та скасував приписи Державної архітектурної будівельної інспекції у Львівській області про призупинення будівництва та знесення двох поверхів новобудови.

Йдеться про 17-поверхівку, яку будують у історичному ареалі Львова поблизу студмістечка «Львівської Політехніки». Зазначимо, що конфлікт із мешканцями сусідніх будинків та забудовником триває близько 10 років.

Як пише Zaxid.net, у 2015 році у міськраді стверджували, що дозволів на будівництво забудовник не має. Водночас, як ідеться у реєстрі рішень виконкому, містобудівні умови та обмеження на будівництво тут 15-поверхового житлового будинку з підприємствами торгівлі і побутового призначення виконком погодив ще 2006 року.

У 2015 році державна архітектурно-будівельна інспекція у Львівській області почала вимагати знести два зайві поверхи, оскільки замість погоджених 15 поверхів тут побудували 17.

Нагадаємо, доньку відомого у Львові бізнесмена Григорія Козловського — Софію Максимець оштрафували за встановлення огорожі. Їй доведеться сплатити 170 тисяч гривень за паркан на вулиці Дорошенка, 2.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах