Брати наші голодні: мешканці Домівки врятованих тварин залишилися без корму

Брати наші голодні: мешканці Домівки врятованих тварин залишилися без корму  фото

Брати наші голодні: мешканці Домівки врятованих тварин залишилися без корму фото

Суспільство
17 квiтня 2020 10:39

Волонтери Домівки врятованих тварин, що у Львові у парку "Знесіння", просять небайдужих допомогти зібрати гроші на корм для тварин, що там живуть. Про це повідомив зоолог домівки Орест Залипський.

За його словами, закінчується корм для хижих птахів, гризунів, лелек, а також фрукти та овочі. Крім цього, у домівці необхідно доробити воль’єри, а для цього потрібен матеріал, а також необхідно стерилізувати й вакцинувати четверо собак і купити ультрафіолетові лампи для черепах.

"31 день карантину, ми жили, як могли. І так, в нас закінчується майже все. Корм для хижих птахів, зерно, корм для гризунів, корм для лелек, фрукти, овочі. А ще потрібно доробити вольєри, на що потрібен матеріал. Потрібно стерилізувати чотири собаки, вакцинувати. Потрібно купити чотири ультрафіолетові лампи для черепах. А через карантин, бо до нас не приходять люди. Тому і змушений звертатись до вас. Так я розумію, що зараз дуже багато людей залишилось без роботи та фінансів. Але у цей не простий час прошу вас допомогти братам нашим меншим", - написав Орест Залипський.

Нагадаємо, собака Майя, якій нелюди відрубали усі лапи, всиновила покинутих цуценят. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах