Польща відновила видачу робочих віз українцям: правила

Польща відновила видачу робочих віз українцям: правила фото

Польща відновила видачу робочих віз українцям: правила фото

Суспільство
04 травня 2020 14:10

Консульські установи Польщі в Україні з 4 травня поновлюють видачу робочих віз для виконання сільськогосподарських та садівничих робіт, а також міжнародних перевезень.

Про це йдеться на урядовому порталі Польщі.

«Від 30 квітня заявники, які мають відповідні підтверджуючі документи про виконання сільськогосподарських та садівничих робіт, а також міжнародних перевезень можуть зараєструватися для подачі документів на візу в електронній системі e-konsulat. Прийом заявників з іншою метою ніж отримання робочої візи з вищеперерахованих категорій, навіть при умові актуальної зареєстрації та наявності всіх необхідних документів здійснюватись не буде», – зазначається у повідомленні.

Аби уникнути скупчення людей біля консульства, заявники мають приходити лише у визначену годину з роздрукованими усіма сторінками анкети, у тому числі зі сторінкою, на якій вказана дата і година прийому в консульстві. Очікуючи своєї черги біля консульства, необхідно дотримуватися дистанції мінімум 1,5 метра від інших людей.

Вхід у консульство можливий лише у масці, яка прикриває ніс та рот, а також у одноразових рукавичках. Брати з собою можна лише пакет документів, а інші особисті речі потрібно залишити перед входом. Список усіх необхідних документів, які потрібно підготувати, можна знайти на сайті порталу у рубриці «Які документи необхідно подати?».

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах