5 етапів: Львів розробив план відновлення індустрії туризму

5 етапів: Львів розробив план відновлення індустрії туризму фото

5 етапів: Львів розробив план відновлення індустрії туризму фото

Суспільство
05 травня 2020 13:49

Мерія разом з працівниками туристичної галузі міста розробила п'ять етапів відновлення індустрії туризму у Львові після карантину. План виходу з туристичної кризи розроблено на наступні 8 місяців. Звісно, його реалізація можлива лише за умови зменшення динаміки поширення коронавірусу та послаблення урядових заборон.

"Впродовж останніх двох тижнів ми проводимо багато зустрічей з колегами з галузі туризму, адже в цій галузі зайнято багато малого і середнього бізнесу. В пікові місяці навантаження — це близько 15% населення. Окрім того, в цій галузі генерується велика кількість коштів, яка дає змогу сплачувати податки до бюджету міста (ПДФО, туристичний готельний збір). Тому для нас важливо, щоб ця індустрія могла якнайшвидше відновитись", — наголосив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Етапів виходу з карантину для індустрії гостинності Львова є п'ять.

1 етап. Травень

У травні у Львові планують відкрити готелі і хостели.У травні у Львові планують відкрити готелі і хостели.

У травні у Львові заплановане часткове відкриття закладів туристичної інфраструктури (готелі, заклади громадського харчування). Розробка та запровадження нових протоколів у індустрії гостинності (готелі, ресторани, кав’ярні, екскурсії, туристична діяльність, проведення подій). Часткове відкриття закладів культури за окремим протоколом (музеї). Запуск промоційних пакетів — для відвідувачів Львова.

2 етап. Червень

У червні у Львові планують відкрити музеї просто неба.У червні у Львові планують відкрити музеї просто неба.

У червні очікують відновлення планового внутрішнього туризму. З точки зору гостей — ключовим стане безпека подорожей та цінова політика. З точки зору малого та середнього бізнесу — робота в нових умовах — нові протоколи (у закладах розміщення, закладах громадського харчування тощо). Також на червень запланований запуск національної промокампанії — акцент на безпеку відвідування та запуск організованої екскурсійної діяльності. А ще — пілотний запуск публічних подій під відкритим небом з обмеженою кількістю людей (за умови дотримання окремого протоколу).

3 етап. Липень — серпень

Під час третього етапу виходу з туристичної кризи очікується поступове відкриття міжнародного авіасполучення до Львова. Відкриття додаткових закладів для відвідування (центри дозвілля, установи культури). У другій половині літа у місті Лева також стартує промокампанія відновлення та розвитку ділового туризму.

4 етап. Вересень — жовтень

Можливість проведення з дотримання окремого протоколу — подій з обмеженою кількістю людей.
Розвиток можливості групових організованих подорожей.

5 етап. Листопад — грудень

На кінець 2020 року у Львові заплановане відновлення міжнародного туризму.На кінець 2020 року у Львові заплановане відновлення міжнародного туризму.

Наприкінці року у Львові зроблять акцент на розвиток групового організованого туризму.

"Дотримання нових протоколів та нових стандартів стане новою звичною практикою функціонування закладів сфери послуг та установ", — йдеться у повідомленні Львівської міськради.

На кінець 2020 року у місті Лева заплановане відновлення міжнародного туризму.

Нагадаємо, у трьох містах Львівщини побудують парки розваг.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах