Як працюватимуть літні майданчики і торгові центри у Львові після послаблення карантину

Як працюватимуть літні майданчики і торгові центри у Львові після послаблення карантину  фото

Як працюватимуть літні майданчики і торгові центри у Львові після послаблення карантину фото

Суспільство
07 травня 2020 15:47

Мер Львова Андрій Садовий розповів про організацію роботи літніх майданчиків та торгових комплексів після послаблення карантину.

За його словами, кожен повинен мати здоровий глузд. Якщо з 12 числа у Львові відкриються літні майданчики, це означає, що там безпека має бути на дуже високому рівні.

«Мені здається, що фактор свіжого повітря недооцінюють, тому що власне на свіжому повітрі вірусу немає. Він збирається в закритих приміщеннях, офісах, громадському транспорті тощо»,— зазначив Андрій Садовий.

Також він додав, що місто очікує кінцевого рішення уряду щодо організації роботи торгових комплексів.

«У ТРЦ має бути такий рівень безпеки, який є у наших магазинах продуктової групи, зокрема використання масок, рукавичок та дезінфекція. Решту, подивимось, що пропише уряд у своїй постанові. Я за те, щоб відкривати магазини, які мають належну вентиляцію. Те ж саме стосується перукарень. Щодо торгових комплексів, то в них продовжують функціонувати супермаркети на перших поверхах. Все залежить від безпеки та того, наскільки ми будемо обережними ", — додав мер.

Нагадаємо, мерія оприлюднила вимоги до перукарень і салонів краси у Львові, які готуються відновити роботу після послаблення карантину з понеділка, 11 травня.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах