У Львові та області у квітні 2020 року впали ціни на птицю. Так, курячі тушки, порівняно з березнем, подешевшали на 15,1%. Також на 8,1–1,6% знизилися ціни на куряче філе, живу рибу, борошно пшеничне, олію соняшникову, сіль, молоко.
Про це повідомили в Головному управлінні статистики у Львівській області.
Допоможіть журналістам Vgorode.ua виконувати свою роботу. Підтримайте фінансово >>> ❤Як йдеться у повідомленні, на Львівщині у квітні 2020 року, порівняно з березнем 2020 року, ціни на продукти харчування та безалкогольні напої підвищилися на 2,3%.
«Найбільше подорожчали фрукти (на 18,5%), крупи гречані (на 17,3%) та яйця (на 17,2%). На 5,1–2,7% зросли ціни на маргарин, хліб житній, житньо-пшеничний, овочі, рис, пшоно, цукор, макаронні вироби з м’яких сортів пшениці; на 2,4–1,0% – на сметану з підвищеним вмістом жиру, консерви рибні в олії, ковбасні вироби, яловичину, масло вершкове, шоколад, мінеральні та джерельні води, каву мелену, майонез», – повідомили статистики.
Нагадаємо, як замаринувати шашлик.