На шиї у дружини: мер Львова опублікував декларацію про доходи

На шиї у дружини: мер Львова опублікував декларацію про доходи. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук.

На шиї у дружини: мер Львова опублікував декларацію про доходи. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук.

Суспільство
01 червня 2020 14:58

Міський голова Львова Андрій Садовий опублікував декларацію про доходи своєї сім'ї у 2019 році. На сайті Національного агентства з питань запобігання корупції вона з’явилася в останній день весни, 31 травня.

Як зазначено у декларації львівського мера, у 2019 році він заробив трохи більше мільйона гривень доходу (зарплата на посаді міського голови). Для його дружини Катерини Кіт-Садової рік Свині видався значно прибутковішим. Її сукупний річний дохід у 2019 році склав 7,1 мільйона гривень. Зокрема, 2,4 мільйона гривень — зарплата у ПрАТ «ТРК Люкс», 4,7 мільйона гривень — дивіденди від діяльності компанії.

Як вказано у декларація Андрія Садового, його сім’ї належить будинок у Львові площею 660 метрів квадратних, два автомобілі (мінівен Merсedes-Benz Viano 2012 року та Škoda Kodiaq 2017 року). Друге авто Садові взяли у кредит, який нині доводиться сплачувати.

Окрім того, відомо, що сім’я мера Львова зберігає на рахунках у банках 2,4 мільйона гривень, а також володіє 10 тисячами доларів США і 150 тисячами гривень.

Нагадаємо, голлівудський актор і продюсер Том Круз написав меру Львова Андрію Садовому зворушливого листа.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах