Шпаргалочку під масочку: коли і як складатимуть ЗНО 2020 у Львові

Коли і як складатимуть ЗНО 2020 у Львові. Фото: baigenews.kz.

Коли і як складатимуть ЗНО 2020 у Львові. Фото: baigenews.kz.

Суспільство
05 червня 2020 10:46

Стало відомо, коли і як в умовах карантину складатимуть ЗНО львівські випускники. Про це розповіла керівниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик.

За її словами, тестування для вступу у виші львівські випускники складатимуть уже з 25 червня до 17 липня. А попередньо спробувати свої сили вони зможуть на пробному ЗНО 15 та 17 червня.

Іспити в час карантину відбуватимуться за окремим протоколом, розробленим Український центром оцінювання якості освіти.

«Є правила, відповідно до яких відбуватиметься ЗНО. Скажімо, в одній кімнаті повинно перебувати не більше 15 учасників тестування. Також, звісно, йдеться про дотримання усіх правил і норм, які діють для установ у Львові, — і вимірювання температури, і наявність масок, і дезінфекція приміщень. Ми забезпечили навчальні заклади безконтактними термометрами. Загалом Український центр оцінювання якості освіти до 10 червня надасть протокол, відповідно до якого відбуватиметься ЗНО», — розповіла Зоряна Довганик.

Вона також додала, що випускників, у яких виявлять підвищену температуру, до складання ЗНО не допускатимуть. Натомість для них організують додаткову сесію тестування. А документи у виші абітурієнти подаватимуть уже в серпні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах