Натхненні Феніксом - фото
Натхненні Феніксом
Суспільство
01 липня 2020 18:15
Натхненні Феніксом - фото

Епідемія коронавірусу та глобальна економічна криза стали справжнім випробуванням для українського бізнесу. Карантин в Україні, який тягнеться вже більше трьох місяців, залишив багатьох підприємців без клієнтів, а значить, і без доходу. Звичайно, бізнесу хотілося, щоб держава підставила їм своє міцне плече та надала хоч якусь допомогу. Але українська економіка і так тріщить по швах, тому розраховувати можна тільки на себе.

Натхненні Феніксом

Очевидно, що кризу переживуть далеко не всі компанії. Це об'єктивна реальність, від якої нікуди не дітися. Але потрібно віддати українським підприємцям належне: вони не опускають руки, вперто йдуть вперед та шукають будь-яку можливість хоч якось заробляти і пережити складні часи.

Зараз багато підприємців нібито охоплені вогнем, немов птах Фенікс. Але, незважаючи на всі труднощі, багато хто з них все-таки зумів втримати своє дітище на плаву, нехай для цього часом необхідно докладати надзусилля. І як птах Фенікс, український бізнес робить чудо і відроджується з попелу, стаючи сильнішим і витривалішими.

Портал Vgorode анонсує проект "Натхненні Феніксом", спонсором якого є ТМ Grimbergen. В рамках цього проекту засновники різних компаній розкажуть, що вони роблять, щоб не втратити свою справу, і як підприємці планують відбудовувати свій бізнес після карантину.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах