Відверто про головне: у львівських дитсадках запроваджують сексуальне виховання

Відверто про головне: у львівських дитсадках запроваджують сексуальне виховання.

Відверто про головне: у львівських дитсадках запроваджують сексуальне виховання.

Суспільство
05 вересня 2020 16:04

У дитсадках Львова впровадять сексуальнее виховання для малечі. Нововведення стартують вже з вересня нинішнього року. Якщо дітям і дорослим сподобається, то опісля сексуальне виховання проводитимуть у львівських школах для учнів молодших класів. Читайте найголовніші новини Львова за сьогодні

За словами батьків дошкільнят, вони не проти. Так, мати п’ятирічної Юстини Соломія Бойкович каже, що зацікавлена у сексуальному вихованні дитини у дитсадку.

"Ми звикли говорити про безпеку (як треба на зелене світло переходити вулицю), але ми не звикли говорити про безпеку свого тіла, а це надзвичайно важливо", — розповіла телеканалу «Суспільне.Львів" Соломія Бойкович.

Директорка дитсадочку "Пташеня" Анастасія Лужецька розповіла, що сексуальну освіту впроваджують з п’яти років.

"Наприклад, є така штука як "правило трусиків". Це ті межі, за які не можна заходити нікому і ми кажемо діткам, що тебе можуть торкатися лише, наприклад, тільки твої батьки по плечі, за руку, ніяк не у межах трусиків", — зазначила Лужецька.

Відверто про головне: у львівських дитсадках запроваджують сексуальне виховання. Скріншот із відео.Відверто про головне: у львівських дитсадках запроваджують сексуальне виховання. Скріншот із відео.

За словами Анастасії Лужецької, для підготовки занять із сексуального виховання у дитсадочку "Пташеня" використовують закордонні джерела інформації, зокрема книгу "Кіко та рука" розроблена Радою Європи.

Нагадаємо, кілька днів тому у Сихівському лісі помітили ексгібіціоніста. Чоловік, ховаючись у кущах, спостерігав за дітьми та вдовольняв себе.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах