Відкривай гаманець: які продукти подешевшали і подорожчали у Львові

Відкривай гаманець: які продукти подешевшали і подорожчали у Львові. Фото: unsplash.com

Відкривай гаманець: які продукти подешевшали і подорожчали у Львові. Фото: unsplash.com

Суспільство
18 серпня 2020 11:56

У Львівській області у липні 2020 року порівняно з червнем 2020 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизилися на 1,1%. Про це повідомили львівські статистики. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Найбільше подешевшали яйця – на 15,1%. Овочі подешевшали у середньому та 11,7%, зокрема, цибуля ріпчаста – на 48,9%, перець солодкий – на 34,4%, капуста білокачанна – на 20,6%, картопля – на 16,6%, помідори – на 6,3%. Разом з тим, на 40,7% подорожчала морква, на 20,5% – буряк. Ціни на пшоно, рис, крупи ячні, олію соняшникову, маргарин, фрукти знизилися на 4,4–1,1%. Водночас, на 1,9–1,0% подорожчала риба жива, охолоджена, вироби з м’яса варено-копчені, м’ясо птиці, кондитерські вироби з борошна, молочні суміші для дитячого харчування.

«Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищились на 0,5%, у тому числі, алкогольні напої – на 0,9%, тютюнові вироби – на 0,1%», – йдеться у повідомленні.

Відкривай гаманець: які продукти подешевшали і подорожчали у Львові. Фото: скріншот із сайту управління статистики Львівщини. Відкривай гаманець: які продукти подешевшали і подорожчали у Львові. Фото: скріншот із сайту управління статистики Львівщини.

Нагадаємо, у п’ятницю, 21 серпня, на Сихові у Львові стартує локальний фестиваль вуличної їжі Street Food. Надалі зона Street Food працюватиме щодня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах