Ще одна причина любити Johnnie Walker

Ще одна причина любити Johnnie Walker.

Ще одна причина любити Johnnie Walker.

Суспільство
02 жовтня 2020 10:28

2020 рік став знаковим для всіх, але для шотландського віскі Johnnie Walker особливо. І виключно з гарних приводів.

Перший: Johnnie Walker отримав 6 золотих нагород на конкурсі International Spirits Challenge. Така феєрична перемога трапилася вперше за 25-річну історію ISC, хоча Johnnie Walker ніколи не залишався без нагород. І це дійсно привід для гордості, адже ISC - один з найавторитетніших і найвпливовіших конкурсів алкогольних напоїв в світі. Він вважається міжнародним стандартом якості серед провідних виробників міцних напоїв.

Отже, переможці International Spirits Challenge 2020: Johnnie Walker Red Label, Johnnie Walker Black Label, Johnnie Walker Double Black, Johnnie Walker Green Label, Johnnie Walker Gold Label Reserve і Johnnie Walker Blue Label.

Не менш вагома причина для святкування: рівно 200 років тому засновник компанії Джон Уокер вперше відкрив двері невеликого продуктового магазину в Шотландії. Саме з цього моменту почалися його перші кроки у великій подорожі по завоюванню світу віскі.

На честь цієї події компанія випустила чотири лімітованих випуски: Johnnie Walker Blue Label 200thAnniversary Limited Edition Design, Johnnie Walker Blue Label Legendary Eight, John Walker & Sons Bicentenary Blend і John Walker & Sons Celebratory Blend. 

Ще одна причина любити Johnnie Walker фото 1Ще одна причина любити Johnnie Walker фото 1

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах