Нове карантинне зонування: куди потрапив Львів

Нове карантинне зонування з 2 листопада: в яку зону потрапив Львів.

Нове карантинне зонування з 2 листопада: в яку зону потрапив Львів.

Суспільство
02 листопада 2020 10:00

З понеділка, 2 листопада, майже вся Львівська область опиниться у помаранчевій зоні. Таке рішення було прийняте під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

З 00 годин 00 хвилин 02 листопада почне діяти нове епідемічне зонування.

Червоний рівень епідемічної небезпеки встановили у Пустомитівському та Сокальському районах (окрім Червонограда). Тут заборонена робота громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів.

У помаранчевій зоні опиняться: містах Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський,  Радехівський, Самбірський, Сколівський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський та Яворівський райони Львівської області.

У помаранчевій зоні забороняється: діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів; діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час; планові госпіталізації в лікарнях; робота спортзалів, фітнес-центрів та закладів культури; прийом нових змін в дитячі табори; обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 квадратних метрів та не більше 100 людей.

Додамо, що на Львівщині на 30 жовтня 29314 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. В Україні 30 жовтня зафіксовано новий рекорд щодо кількості виявлених за добу хворих на коронавірус. Лабораторно підтверджено 8312 нових випадки COVID-19. Найбільше нових хворих виявлено у Києві — 741.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах