Діти в школу – віскі в колу: наступного тижня у Львові відновлюється навчальний процес

2 листопада у Львові відновлюється навчальний процес. Фото: Львівська міськрада. Фото: Zavtra

2 листопада у Львові відновлюється навчальний процес. Фото: Львівська міськрада. Фото: Zavtra

Суспільство
30 жовтня 2020 12:33

Навчальний процес у школах Львова відновлять з 2 листопада. Освітня галузь Львова працюватиме в тому форматі, в якому починала цей навчальний рік. Про це повідомила заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

«З 2 листопада школи міста Львова відкриваються, діти приступають до навчання. В школах працюємо в тому форматі, в якому ми починали працювати у вересні місяці, тобто якщо будуть хворі в класах серед учнів чи серед працівників, будемо призупиняти навчання в цих окремих класах так, як ми це робили з вересня місяця", — розповіла Галина Слічна.

Що стосується садочків, то за її словами, вони продовжують роботу. Стном на 30 жовтня у Львові зачинено три дошкільні навчальні заклади. Це там, де є найбільша кількість працівників, які захворіли. Але з 2 листопада відновить роботу садочок №44. А з 3 листопада — №153. Втім, із понеділка закриють львівський дитсадок №130, де є підтверджені ПЛР-аналізи окремих працівників.

"Загалом ситуація контрольована. Освіта працювала і буде працювати в тому форматі, в якому ми починали цей навчальний рік", — прокоментувала заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

Додамо, що зимові канікули 2020 в українських школах розпочнуться з 25 грудня. Такі рекомендації розробило Міністерство освіти і науки України.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах