Бенкет під час пандемії: мер Львова закликав відмовитися від гучних забав

Мер Львова закликав відмовитися від гучних забав.

Мер Львова закликав відмовитися від гучних забав.

Суспільство
09 листопада 2020 13:15

Мер Львова закликав містян відмовитися від гучних святкувань. Хоча місто не отримувало жодних доручень щодо посилення карантину у вихідні, Андрій Садовий попросив львів'ян бути стриманішими під час пандемії. Мовляв, гучні забави нині не на часі. Читайте всі новини Львова.

Сьогодні, 9 листопада, під час ранкового ефіру на радіо «Люкс ФМ» міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що мерія просить львів'ян наразі не проводити гучних весіль, забав та ювілеїв, щоби не довелося вводити додаткові карантинні обмеження.

«Ми тримаємося приблизно на рівні. За минулу добу зафіксовано 465 позитивних результатів по області, з них по місту 113. Цей показник дає розуміння, що є невеликий ріст. У лікарнях маємо більше 630 хворих. Та це не є критично, але рівень високий. Тому ці 350 ліжок, які зараз організовуємо у лікарні швидкої допомоги, будуть дуже корисними, щоб люди почувалися у безпеці», — розповів Андрій Садовий.

За його словами, є позиція уряду щодо посилення карантину на вихідних, але офіційно місто жодних доручень ще не отримувало. Також мер зазначив, що піку захворюваності очікують на середину грудня.

«Можливо, нас це і омине. Тому прохання до всіх уникати великих скупчень людей, не проводити жодних святкувань. Бо, якщо уряд захоче ввести жорсткі карантинні заходи, то це дуже сильно вдарить по економіці, зокрема, по малому і середньому бізнесу. Тому все залежить від нас з вами», – наголосив мер Львова.

Читайте всі новини у нашому каналі Теlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах