Хапай в обидві жмені: яка середня зарплата у Львові

Яка середня зарплата у Львові. Фото: homrichberg.com (умовне)

Яка середня зарплата у Львові. Фото: homrichberg.com (умовне)

Суспільство
03 грудня 2020 14:44

Статистики розповіли, яка середня заробітна плата працівників у Львові. Як виявилось, роботодавці дещо розщедрились і почали платити за роботу більше. До того ж, у місті середня зарплата більша, ніж в області. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у Державній службі статистики,середня кількість штатних працівників підприємств, установ та організацій Львова (з кількістю найманих працівників 10 і більше осіб) у ІІІ кварталі 2020 року становила 242,4 тис. осіб (52,2% зайнятих в економічній області), що на 1,2% менше, ніж у IІІ кварталі 2019 року.

Так, середньомісячна номінальна заробітна плата одного штатного працівника відносно ІІІ кварталу 2019 року зросла на 11,0% і склала у IІІ кварталі 2020 року 11 388 грн. Рівень зарплати працівників Львова у IІІ кварталі 2020 року перевищував середній показник в області на 7,6%.

Нагадаємо, цього року на Львівщині 283 людини задекларували більш, ніж мільйонні суми доходів. За цими деклараціями вони сплатять 70 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та 9 мільйонів військового збору.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах