Тримай себе в руках: у деяких школах Львова навчання триватиме до липня

У деяких школах Львова навчання триватиме до липня. Фото: clutch.ua

У деяких школах Львова навчання триватиме до липня. Фото: clutch.ua

Суспільство
29 сiчня 2021 14:21

У деяких львівських школах навчальний процес триватиме до липня 2021 року.  Про це заявила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик. За її словами, так вирішила адміністрація навчальних закладів. Читайте всі львівські новини.

Як розповіла Зоряна Довганик, заклади освіти самостійно затверджують структуру навчального року. Тож багатьом львівським школярам доведеться навчатися і влітку.

До прикладу, учні ліцею №2 другий симестр закінчуватимуть 8 червня, середньої загальноосвітньої школа №10 — 11 червня, а Львівська середня загальноосвітня школа східних  мов та східних бойових мистецтв "Будокан" — 30 червня.

"Ми, як управління освіти, лише отримуємо інформацію від усіх шкіл про те, як вони організовують навчальний процес. Як правило, 80% шкіл завершать навчальний семестр 5 січня. До цього часу буде тривати навчання із використанням дистанційних технологій. Другий семестр в цих навчальних закладах розпочнеться 25 січня та завершиться 31 травня. Звичайно, що є школи, які організували освітній процес по-іншому: деякі школи завершуватимуть навчальний рік 4, 10 чи 30 червня", — пояснила головна освітянка Львова.

З детальною інформацією, коли в кожному з навчальних закладів закінчиться навчання, можна ознайомитись за посиланням

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах