Volia розповіла, що дивилися українці під час локдауну

Volia розповіла, що дивилися українці під час локдауну - фото

Volia розповіла, що дивилися українці під час локдауну - фото

Суспільство
13 травня 2021 17:55

Карантинні обмеження спонукали українців проводити вдома набагато більше часу, ніж зазвичай. Звичні кінозали з попкорном їм успішно замінили стримінгові сервіси з бутербродами. Volia – один з лідерів вітчизняного OTT-ринку, що надає послуги перегляду відео за запитом. Компанія розповіла, які фільми й телепередачі виявилися найбільш затребуваними на платформі Volia під час локдауну.

У не найпростіші часи в українців виразний запит на позитив. Топ рейтингу фільмів очолила голлівудська мелодрама «Красуня» – щаслива історія про Попелюшку з 90-х з неповторними Джулією Робертс і Річардом Гіром. Ми стали набагато більше взаємодіяти з родичами. Можливо, цим пояснюється друге місце вітчизняного гумористичного серіалу «Свати». Йому в спину дихає український комедійний хіт «Скажені весілля» – третє місце. Сімейний перегляд – справжня палочка-виручалочка, якщо у вас діти. Серія захопливих пригодницьких фільмів «Пірати Карибського моря» від Disney взяла на абордаж четверту сходинку. Торгові центри були закриті, але пристрасть до шопінгу і стилю задовольнив фільм «Диявол носить Прада» – п'ята позиція. Слідом розташувалися: кінокомікс «Люди Ікс: Росомаха», прем'єра 3D-екранізації «Король Лев», блокбастер «Земне ядро», історична драма «Робін Гуд» і фантастичний «Джон Картер».

Ті самі тренди простежувалися і в телеперегляді. Абсолютний лідер – 11-й сезон шоу «Холостяк». Друге місце в 11-го сезону «Голосу країни». Музичне шоу «Маска» посіло третю сходинку. Розважальний контент на четвертій позиції розбавили «ТСН. Новини тижня ». Замкнула п’ятірку чергова прем'єра «Вечірнього кварталу». Також у гарячій десятці передачі «Світ навиворіт», «Ліпсінг батл», «Право на владу», «Дизель-шоу» та «Майстер-шеф».

У період локдауну абоненти ОТТ-сервісів Volia спожили 37 699 119 хвилин контенту, а це майже 72 роки безперервного перегляду! 

Сандра Крауіня, маркетинг-директорка Volia:

«Локдаун сприяв популярності Volia та наших OTT-сервісів. Разом з тим ми дуже раді, що країна поступово повертається до звичайного ритму життя. Попереду сезон відпусток. А це означає, що Volia можна захопити із собою в подорож і дивитися наш контент в дорозі і на відпочинку. Абоненти Volia можуть просто продовжити користуватися послугою домашнього ТВ в будь-якому іншому місці України, використовуючи наші програми на мобільному телефоні, Smart TV та комп'ютері. Для всіх інших ми пропонуємо просту реєстрацію в нашому застосунку або в Web TV — і контент буде доступним. До літа ми підготували ще більше цікавих новинок і приємних сюрпризів для всіх наших абонентів».

На Volia вже більше ніж 13 000 одиниць контенту, виробленого найкращими світовими та вітчизняними студіями. І цей перелік постійно поповнюється прем'єрами. Відео доступне за першим запитом у будь-якій точці України на трьох пристроях одночасно.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах