Як швидко організувати святковий прийом гостей: корисні поради

Як швидко організувати святковий прийом гостей: корисні поради - фото

Як швидко організувати святковий прийом гостей: корисні поради - фото

Суспільство
12 сiчня 13:22

Несподівано відвідали гості або затримались на роботі та не встигаєте приготувати все заплановане до приходу друзів? Це неприємна ситуація, але можна легко знайти вихід, замовивши доставку продуктів через сервіс Турбо, щоб необхідні товари були вдома вже від 15 хвилин. Це перше, що слід зробити, якщо не купили продукти за кілька днів до приходу гостей. Замість того, щоб витрачати час на поїздку в супермаркет, стояння в черзі та збирання кошика, просто візьміть телефон і замовте продукти прямо додому. В Києві можна скористатися послугою доставки Turbo онлайн, для цього виконайте наступні дії:

  1. Встановіть додаток.
  2. Виберіть необхідні товари.
  3. Натисніть оформити замовлення. 

Звільнений час залишиться для особистих справ. Також можна більше приділити часу хатнім завданням та іншим моментам підготовки до зустрічі гостей.

Яку службу доставки обрати?

Потрібно приділяти увагу області охоплення служби доставки, враховувати швидкість доставки та наявність власних дарксторів. Це торгові точки, спеціально організовані для комплексної підготовки та збору замовлень для подальшої доставки. Обираючи послуги доставки Turbo у Києві, ви насолоджуєтеся такими перевагами:

  • швидка доставка;
  • власні магазини;
  • тільки свіжі продукти;
  • зручний мобільний додаток;
  • безкоштовна доставка при замовленні на суму від 400 грн.

Після того, як клієнт скористається послугою доставки Turbo вперше, він матиме всі підстави залишитися задоволеним та продовжити користуватися нею в майбутньому. Окрім того, важливо відзначити, що наявність програми лояльності для клієнтів робить цю послугу особливо вигідною. 

У службі Турбо працює бонусна система TurboCoin. Вона дозволяє накопичувати бонуси та отримувати додаткові переваги при кожному замовленні. Така система стимулює постійних клієнтів і робить користування службою ще більш приємним і вигідним довгостроково.

Як оформити стіл гостям?

Коли готуєтеся приймати гостей, завжди виникає побоювання, що їжі буде недостатньо. Зазвичай її виявляється забагато. Тому не бійтеся скорочувати список страв, щоб зекономити час. Для повноцінної вечері достатньо:

  • 3-4 види закусок;
  • 1 основна страва;
  • 1-3 салати;
  • гарнір за бажанням.

Звичайно, усе залежить від кількості гостей, але цього буде достатньо для легкої вечері. Найбільше часу займають страви, які потрібно смажити на пательні або тушкувати, а також ті, що включають процес фарширування, нарізання, маринування. 

Тому обирайте страви, які готуються якомога швидше, наприклад:

  • холодні закуски: нарізки, брускети тощо;
  • салати зі свіжих овочів та продуктів, які не потребують обробки;
  • прості гарніри, наприклад, запечена картопля;
  • запечене м'ясо, яке швидко маринується, наприклад, курка або індичка.

Також можна скористатися доставкою, щоб замовити вже готові страви. У сервісі Турбо, наприклад, замовлення доставляються в термосумках, завдяки чому готова їжа буде доставлена до столу ще гарячою.

Додатково важливо скласти меню заздалегідь. Навіть якщо посиденьки не були заплановані, з цими порадами вийдете з ситуації з максимальним комфортом, зекономивши час і позбавившись від стресу, що виникає, коли доводиться поспішати.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах