Ваш ідеальний профіль: все про ринопластику кінчика носа

Суспільство
05 лютого 18:56

Бажання змінити форму носа або провести корекцію окремих його частин часто виникає на фоні деформованого кінчика носа. Його фізіологічна будова зумовлює напрямок всього носа, відповідає за візуальну симетричність двох частин обличчя, впливає на естетику профілю та зовнішність в цілому. 

Кінчик носа може мати вроджені дефекти або ж отримати викривлення, сліди травм та деформацію тканин внаслідок механічних пошкоджень. Обидва випадки успішно коригуються під час проведення ринопластики всього носа, адже корекція лише кінчика рідко можлива без хірургічного втручання в хрящові тканини, будову перегородки та крилоподібних хрящів.

Саме тому, ринопластика кінчика носа ціна в ANACOSMA рідко формується лише за корекцію однієї ділянки, адже для спрямованих дій щодо покращення форми кінчика необхідно залучити та коригувати тканини по всьому периметру носа.

oK3sWpNVg8lXA-3zWQaKZ2E9GdhWUjrUivO6gvOs871fUTwrmQc7OjAhqWUnfLrq1SjHDdVxWjtCK5ENkStDFGSOFKYVDk0kp3U461uqrwMfQvK9_EraGd0MT9jtYDaTpT9d7LSqU6jolFlToK3sWpNVg8lXA-3zWQaKZ2E9GdhWUjrUivO6gvOs871fUTwrmQc7OjAhqWUnfLrq1SjHDdVxWjtCK5ENkStDFGSOFKYVDk0kp3U461uqrwMfQvK9_EraGd0MT9jtYDaTpT9d7LSqU6jolFlT

Якими методами проводиться ринопластика кінчика носа?

Загалом, ринопластика виконується двома техніками:

  • закритою, коли розрізи робляться всередині носа на слизовій оболонці;
  • відкритою, при якій хірург виконує розрізи на колумеллі, що забезпечує відкритий доступ до всіх тканин та підвищує шанси досягти бажаного кінцевого результату.

Залежно від індивідуальних анатомічних особливостей та побажань до форми кінчика носа пластичний хірург обирає найдієвішу методику. На вибір впливає:

  • товщина шкіри носа;
  • довжина та ширина носа;
  • міцність хрящів;
  • можливі травми тканин та внутрішніх структур;
  • вроджені патології;
  • перенесені операції на носі.

Тільки після повноцінної первинної консультації, повного збору анамнезу щодо стану вашого здоровʼя та додаткових обстежень лікар може запропонувати проведення ринопластики однією з доступних методик.

Кінчик і все?

Часто пацієнти озвучують побажання змінити лише форму кінчика носа, а решту параметрів не чіпати, бо й так все подобається. Однозначно, пластичний хірург навряд схвалить даний запит, адже для гармонійної форми нового кінчика носа іноді потрібно працювати зі спинкою носа, розміром ніздрів, довжиною колумелли та носовою перегородкою. При корекції кінчика носа може одночасно проводитись:

  • септопластика (для корекції носової перегородки, яка теж часто впливає на симетричність кінчика);
  • повноцінна ринопластика одним з етапів якої є корекція кінчика;
  • риносептопластика, яка усуває повний комплекс дефектів та проблем, що заважають носу повноцінно дихати та естетично виглядати.

Безсумнівно, пацієнту з наявними показаннями до корекції кінчика носа слід готуватися до повноцінного хірургічного втручання, адже альтернативні процедури чи контурна пластика носа філерами не дасть бажаного результату. 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах